Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

 

  1.  Μπορείς να επιλέξεις τον τριψήφιο κωδικό που αντιστοιχεί στον αγώνα που θέλεις να παίξεις από την οθόνη προγράμματος αγώνων στο πρακτορείο. Αν π.χ. ο κωδικός του αγώνα είναι 123 τότε συμπληρώνεις τα αντίστοιχα νούμερα στην περιοχή «Επίλεξε κωδικό αγώνα» ως εξής:

 

2. Εναλλακτικά, μπορείς να παίξεις κατευθείαν τον επόμενο αγώνα, επιλέγοντας την περιοχή «ή παίξε απευθείας στον επόμενο αγώνα»

 

 

3. Συμπληρώνεις την επιλογή του στοιχήματος σου  π.χ. «Τελικό Αποτέλεσμα» 1 (Νίκη Γηπεδούχου) στην αντίστοιχη περιοχή του δελτίου «Διάλεξε τουλάχιστον ένα στοίχημα»

Εάν επιθυμείς να παίξεις άνω του ενός στοιχήματος (έως 5), επαναλαμβάνεις την διαδικασία στις επόμενες σειρές του δελτίου. Τα στοιχήματα που θα παίξεις θα είναι μονά, δηλ. δεν θα λειτουργούν συνδυαστικά.

 

4.  Συμπληρώνεις το επιθυμητό ποσό πονταρίσματος στην περιοχή «Συμπλήρωσε ποσό στοιχηματισμού», επιλέγοντας ποσό σε ευρώ. Μπορείς να επιλέξεις μέχρι τρία ποσά τα οποία λειτουργούν αθροιστικά. Αν π.χ. θέλεις να ποντάρεις 8,5 ευρώ θα επιλέξεις 0,50 ευρώ, 3 ευρώ και 5 ευρώ, ως εξής:

5.Καταθέτεις το δελτίο σου στο ταμείο του πράκτορα, ώστε να καταχωρηθεί το στοίχημα σου και να λάβεις την απόδειξη συμμετοχής

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?